Musk The Technocrat: 'China Is The Future'

Elon MuskYouTube
Deel dit verhaal!
Elon Musk is de volmaakte technocraat van onze tijd, wiens grootvader in de jaren dertig en veertig aan het hoofd stond van de hele beweging Technocracy, Inc. in Canada. Hij voegt zich nu bij andere Big Tech-miljardairs om te verklaren dat 'China de toekomst is'. ⁃ TN-editor

Eles Musk, CEO van Tesla, merkte op dat “China de toekomst is” op de 2019 World Artificial Intelligence Conference in Shanghai op donderdag.
In gesprek met Alibaba Group oprichter Jack Ma op de 2019 World Artificial Intelligence Conference deze week in Shanghai, bespraken Tesla CEO en SpaceX oprichter Elon Musk de opening van Tesla's Shanghai Gigfactory en noemden vooruitgang in het land "geestverruimend".

Musk verklaarde tijdens de conferentie:

Ik besteed veel van mijn tijd aan duurzame energie met tesla met jullie weten elektrische auto's en zonne-energie en batterijen en dat soort dingen en ik ben echt opgewonden om hier in Shanghai te zijn voor de Shanghai Gigafactory, waarvan ik denk dat het Tesla China-team geweldig werk verricht op. Het is echt verbluffend alsof ik gewoon verbaasd ben over hoe goed het werk is en hoeveel vooruitgang er is geboekt en ik vind het een goed verhaal voor de wereld en om te zeggen, kijk eens hoeveel vooruitgang je kunt maken in China.

Dit is buitengewoon indrukwekkend, alsof mijn hoed af is. Weet je, jullie rocken dus ik heb nog nooit iets anders gezien dan zo snel in mijn leven. Om eerlijk te zijn, ik heb wat gekke dingen gezien, dus weet je, ik denk dat het zo is Ik denk echt dat China de toekomst is.

Inschrijven
Melden van
gast

3 Heb je vragen? Stel ze hier.
Oudste
Nieuwste Meest Gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NNG

Dat is wat Soros zei! https://www.youtube.com/watch?v=TOjckJWqb0A "De nieuwe wereldorde"

Charles Ford

Dan hebben we geen toekomst maar dat is toch zijn echte doel toch?

NNG

We hebben een toekomst, en ze kunnen die niet veranderen, en we hebben een keuze welke kant we op gaan. De hemel die gelukzalig of in de hel is, klaarwakker, helemaal alleen en in eeuwige pijniging, en het lijkt erop dat hij de ladder heeft gekozen. Johannes 3:16.